Persondatapolitik

Databeskyttelsesloven omkring personlige data:

I medfør af EU-forordning 2016/679 (GDPR) informerer SkovTrup ApS hermed om, at firmaet behandler dine personlige data i forbindelse med ordrebehandling (fragt, fakturering).

SkovTrup ApS betegnet ”dataansvarlig”. Vores kontakt oplysninger er:

Som led af en ordre behandler SkovTrup ApS dine personoplysninger i forhold til oprettelse af ordre i vores system med efterfølgende fremsendelse af faktura:

 • Navn
 • Adresse
 • E-mail adresse
 • Telefonnummer
 • Faktura oplysninger.

SkovTrup ApS bruger disse data til at sikre, at ordrer opfyldes og fakturering sikres.

SkovTrup ApS behandler ikke personfølsomme data.

SkovTrup ApS anvender Microsoft Office og AirBOSS beskyttet med kode.

Ved brud på sikkerheden skal berørte personer underrettes inden 72 timer.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter GDPR i forhold til de personoplysninger, SkovTrup ApS behandler om dig:

 • Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)
 • Retten til at få indsigt i sine personoplysninger (indsigtsret)
 • Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget (retten til berigtigelse)
 • Retten til at få sine personoplysninger slettet (retten til at blive glemt)
 • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
 • Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, hvis du mener at SkovTrup ApS ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesregler.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hos SkovTrup.dk har vi en klar politik for behandling af dine data for at hindre ethvert misbrug af dine informationer.

Hvilke informationer indsamler SkovTrup.dk?

Når du køber online på SkovTrup.dk, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så du ved slipper for at indtaste dine oplysninger igen, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os.

På SkovTrup.dk indsamler vi statistik om, hvilke områder af websitet vores brugere besøger. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender SkovTrup.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.

Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Videregiver SkovTrup.dk informationer til andre?

Den information, du deler med SkovTrup.dk, er fortrolig. Vi lejer eller sælger ikke dit navn, din email, din adresse eller nogen form for information om dig til andre. Undtaget data som ved lov skal udleveres.

Hvordan beskytter SkovTrup.dk mine informationer?

Når du handler på SkovTrup.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem QuickPay.

Scroll to Top