Strand rulletæppe / Rulbare terræntæpper & måtter

Rulbare terræntæpper & måtter: Ofte er det vanskeligt at forcere en strand med sand eller blød overflade hvis man kommer i kørestol. Derfor har vi taget dette franske produkt ind sammen med vore rulbare ramper – se rulletæppe her

Måtter er lavet af genbrugs plast og derfor at betragte som et grønt produkt – ca. 1000 plast flasker til 23m2 måtter.
Se også lille film her : VIDEO der viser montage de rulbare strandmåtter som enkelt rulles ud over sandet

Måtter haves i bredde 1,53m / 1,98m og længder 5 / 10 / 25m – kan enkelt endesamles til længde der er nødvendig.
Ønskes mere information om disse fleksible rulbare måtter til handicappede – så send os en mail på 
info@skovtrup.dk

ADA Compliant

Strand Rulletæppe - bemærk strandkriterier for Blå Flag godkendelse

Mobimat RecPath

BLÅ FLAG STRANDKRITERIER 2022
Mindst en af kommunens Blå Flag strande skal have handicapfaciliteter, så handicappede har adgang til strandområdet og handicaptoilet.
Det anbefales kraftigt, at alle Blå Flag strande har faciliteter, der tillader handicappede adgang til stranden, omkringliggende bygninger og toiletfaciliteter. Det er et Blå Flag kriterie, at mindst én strand i hver kommune tilbyder disse faciliteter. Det anbefales, men er ikke et krav, at handicappede har adgang til vandet på denne strand.
Adgang til stranden skal lettes ved brug af ramper tilpasset handicappede med forskellige behov. Det anbefales, at rampens design og materiale passer til det naturlige miljø, og hvor det er muligt, bør der anvendes miljøvenlige materialer.
Handicapfaciliteterne skal være designet til kørestolsbrugere. Stranden skal overholde de nationale bestemmelser om adgang og faciliteter for handicappede. Derudover skal der være reserveret pladser til handicappede. I tilfælde af at det ikke er muligt at lave adgangsramper pga. topografien, f.eks. ved stejle klipper, skal kommunen anmode om dispensation for dette kriterie. Hvis ingen af Blå Flag strandene i en kommune kan sørge for handicapfaciliteter, skal en dokumenteret dispensation søges ved ansøgningen.

Har du spørgsmål? Send en e-mail til Oksana: info@skovTrup.dk
Scroll to Top